Betingelser for sejllads og Online booking

På Online booking foregår betaling automatisk med det samme via betalingskort

Fremmøde 30 min. Før planlagte afgang, skibet venter ikke på passagerer der ikke møder til tiden. Bådene sejler fra MTB`s egen pontonbroer i Maniitsoq, og fra ”Tidevandstrappen” i Nuuk.

Bagage / overvægt.

Maksimumbagage pr. rejsende er 20 kg. 
Overstiger bagagen 20 kg., betales overvægt efter følgende takster: 
(pris pr. enhed med vægten x kg):

Vægt1 kg2-5 kg6-10 kg11-20 kg21-30 kg31-40 kg
Pris50,00 DKK75,00 DKK150,00 DKK200,00 DKK300,00 DKK400,00 DKK

Cykel og barnevogn: Der opkræves 200,- DKK i afgift pr. enhed, skibsfører har ret til at afvise cykler, såfremt plads forholdende ikke tillader dette.

Transport af levende dyr.

Det er tilladt at medbringe hund og kat ombord på skibet i sommerperioden. En forudsætning for befordring af dyr, er dog at de transporteres i dertil godkendt bur og at buret holdes ude på dækket under turen, det er simpelthen fordi nogle af passagerne kan være bange for dyrene og da lasten er lukket kabine uden større udluftning, derfor er det hundeejerens ansvar at hunden eller katten holdes ude på dæk. Derfor er det kun praktisk at medbringe i sommerperioden.  Der opkræves en enheds afgift pr. hund eller kr.250,-. Skibsfører har ret til at afvise hunde eller kat, såfremt plads forholdende ikke tillader dette.

Betingelser for aflysninger.

Aflysning pga. vejret er alene skipperens afgørelse. Hvis skibets fører aflyser en sejlads pga. vejret eller anden årsag vil en evt. forudbetaling blive refunderet 100%.

For aflysninger eller afbestillinger fra kundens side vil følgende regel gælde:

  • Afbestillinger modtaget mere end 60 dage før planlagt afgangstidspunkt vil man kunne refundere 100% af de forudbetalte beløb.
  • Afbestillinger modtaget mere end 14 dage før planlagt afgangstidspunkt vil man kunne refundere 87,5 % af de forudbetalte beløb.
  • Afbestillinger modtaget mere end 48 timer før planlagt afgangstidspunkt vil man kunne refundere 50 % af de forudbetalte beløb.
  • Afbestillinger modtaget mindre end 48 timer før planlagt afgangstidspunkt vil det ikke være muligt at refundere forudbetalte beløb.

Udeblivelse.

Hvis man ikke fremmøder til skibets afgang vil det ikke være muligt at refundere forudbetalte beløb.

Ansvar.

Maniitsoq Tour Boat Aps påtager sig intet ansvar for evt. ekstra omkostninger vedr. forsinkelser og aflysninger.